Divendres, 19 d'abril de 2024
incendis

Dos incendis de baixa intensitat cremen a Gavet de la Conca

Amb aquests ja són 14 els focs declarats al Pallars des de principis d'any

Redacció Gavet de la Conca | 16 de maig de 2022 a les 12:18
Un bomber extingint l'incendi entre Sant Martí de Barcedana i Sant Cristòfol de la Vall | Bombers
El Pallars ha patit dos incendis de baixa intensitat aquest cap de setmana, després de gairebé dos mesos sense registrar-ne cap. Coincidint amb l'arribada de calor, tots dos focs han tingut lloc aquest dissabte al terme municipal de Gavet de la Conca amb poques hores de diferència.

El primer es va registrar a partir de les 12:30 hores entre els termes de Sant Martí de Barcedana i Sant Cristòfol de la Vall. El foc va cremar una petita superfície de vegetació, i per extingir-lo s'hi van destinar dues dotacions del cos de Bombers.
 

Imatge de l'incendi de Sant Serni. Foto: Bombers


Per altra banda, cap a les quatre de la tarda, un altre incendi va calcinar uns 960 metres quadrats de matolls i palla acumulada a Sant Serni. Aquí hi van treballar fins a quatre dotacions dels Bombers, i en aquest cas, l'incendi tampoc va revestir de molta gravetat.

Amb aquests dos nous incendis el Pallars acumula un total de 14 focs des de principis d'any. El darrer va tenir lloc fa gairebé dos mesos al terme municipal d'Isona i Conca Dellà, on un incendi va calcinar 2.500 metres quadrats de matolls i restes vegetals.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació