Divendres, 26 d'abril de 2024
llibres

Sort acull la presentació de «L’origen del pecat», la nova novel·la de Marta Alòs

Es tracta del primer acte d'aquestes característiques celebrat a la capital del Sobirà des de l’inici de la pandèmia

Redacció 10 d'agost de 2020 a les 11:45
Marta Alòs al costat del també escriptor Josep de Moner | Ajuntament de Sort
La sala de plens de l'Ajuntament de Sort ha acollit aquest dissabte la presentació de L'origen del pecat, el nou llibre de l'escriptora lleidatana Marta Alòs. L'acte es va realitzar amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19, i tal com va assenyalar l'alcalde de la capital del Sobirà, Raimon Monterde, es tracta del primer acte cultural que s'hi celebra des de l'inici de la pandèmia.

Durant la presentació, hi va haver un col·loqui de l'autora de la novel·la amb el també escriptor i director teatral Josep de Moner, i es van llegir diversos fragments del llibre. En aquest sentit, Alòs va aclarir que L'origen del pecat no és una continuació de la darrera novel·la de l'autora, Ulls maragda, tot i que en recupera dos personatges clau.

Es tracta de la primera obra de novel·la negra d'Alòs, que s'ha interessat per la possibilitat de concebre una història i una trama que enganxin al lector, amb elements d'actualitat com l'especulació urbanística en el si dels ajuntaments i la pederàstia en l'àmbit eclesiàstic.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació