Dilluns, 20 de maig de 2024
futbol

El Pallars viurà fins a tres derbis de futbol aquesta temporada

CF Pobla, CF Tremp i l'EF Tremp competiran al grup 14 de Tercera Catalana després de la reforma de la Federació

Tomàs Garcia Espot 5 d'agost de 2020 a les 10:06
Imatge del darrer clàssic del Jussà, que es va saldar amb empat a un | Arnau Ubach
Per primer cop des de fa 31 anys, els tres equips de futbol del Pallars Jussà, el CF Pobla, el CF Tremp i l'EF Tremp, competiran al grup 14 de Tercera Catalana. Així ho ha determinat la reforma de la Federació Catalana de Futbol (FCF), per la qual el grup 13, on fins ara militava l’equip amateur de l'Escola de Futbol de Tremp, passa a ser integrada per grups de la demarcació de Barcelona.

Es tracta d'un fet que no succeïa des de la temporada 1988-1989, quan Pobla i Tremp jugaven a l'aleshores Segona Regional juntament amb el ja desaparegut Conca d'Allà. Així doncs, i si la situació sanitària per la Covid-19 ho permet, la comarca viurà fins a tres derbis per partida doble aquesta campanya. El primer serà el 22 de novembre entre l'EF Tremp i el CF Pobla, mentre que el clàssic del Jussà no es disputarà fins al 31 de gener.

Torna el derbi trempolí

Per altra banda, la ciutat de Tremp serà testimoni del retorn del derbi trempolí. Un esdeveniment pel qual caldria remuntar-se fins a finals dels anys 10 del segle passat, quan el CF Tremp, aleshores anomenat Tremp Esports, s'enfrontava a Club Trempolí d'Esports. Segons el calendari, la primera cita entre els dos clubs de la capital del Pallars Jussà serà el 24 de gener, mentre que el partit de la segona volta, també al Pedrasanta, es disputarà a finals de temporada, el 30 de maig.

 CALENDARI Temporada 2020-2021 | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació