Divendres, 19 d'abril de 2024
futbol

La FCF dona per finalitzades les competicions de futbol i futbol sala

La decisió, presa com a conseqüència de la crisi del coronavirus, afecta tots els equips pallaresos de futbol i futbol sala

Redacció 24 d'abril de 2020 a les 09:56
El Pallars es queda sense futbol almenys fins el setembre | Tomàs Garcia
Un mes i mig després de suspendre totes les competicions pel brot de coronavirus, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha acordat donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020. La cancel·lació, feta pública aquest dijous, inclou els clubs de futbol i futbol sala des de Primera Catalana fins al futbol base. Al Pallars, la suspensió de les lligues afecta tots els equips del CF Tremp, l’EF Tremp, el CF Pobla, el FC Rialp, el CFS Tremp i el Conca Dellà Futbol Sala.

La decisió, segons ha anunciat l’FCF en un comunicat, atén a la recomanació de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya. El que no s’ha donat a conèixer encara és com quedaran les competicions de cara a la temporada que ve, ni tampoc els ascensos i descensos, en el cas que n’hi hagi.

La federació també ha anunciat que consultarà als clubs per conèixer la seva opinió i elaborarà un programa econòmic de suport al futbol català, que contempla la congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació