Dissabte, 20 d'abril de 2024
futbol

Repartiment de punts en un derbi pallarès tens i igualat (1-1)

Victòria de l’EF Tremp (4-2), derrota del FC Rialp (0-2) i triomfs en futbol sala de Tremp (1-5) i Conca Dellà (1-2)

Jordi Ubach Llorens 10 de febrer de 2020 a les 10:36
El clàssic del Jussà es va saldar amb empat | Arnau Ubach

Com en la primera volta, l’esperat derbi pallarès de futbol de Tercera Catalana s’ha saldat amb empat. CF Pobla i CF Tremp arribaven al partit amb dinàmiques ben diferents, amb un Tremp que no perd des del mes de novembre i un Pobla que havia sumat quatre punts dels últims quinze. Però un derbi és un derbi i la igualtat i l’emoció es van mantenir fins el final.

Després d'uns primers minuts de màxima igualtat, els poblatans es van avançar al minut 24 de partit per mitjà d’Alí, que va completar una gran jugada per la banda dreta. El trempolí Buhai va tenir una ocasió claríssima abans d’arribar al descans, però va fallar amb la porteria pràcticament buida. Amb l’1-0 s’arribava al descans.

El joc es va endurir a la segona meitat i les ocasions van disminuir per part de tots dos equips. Però una falta llançada magistralment per Miki Sirvant i que es va colar per l’escaire va fer pujar l’empat a 1 al marcador. La duresa i les protestes de jugadors i aficions van augmentar fins el final del partit, que va acabar amb repartiment de punts i cap dels dos equips satisfets.

Al grup 13, l’EF Tremp va vèncer l’Albagés per 4 gols a 2. Els cuers es van avançar en fins a dos ocasions, dos gols que van tenir resposta per part de Fernández. Novament Fernández, autor d’un hat-trick, va posar per davant els trempolins al minut 79 de partit. El local Torra, en l’últim minut de partit, va establir el definitiu 4-2 al marcador.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va perdre a casa davant la visita del Torrefarrera B per 0 gols a 2. Va ser un partit igualat però els visitants van tenir més efectivitat de cara a porteria amb dos gols als minuts 21 i 74.

CF Tremp i CF Pobla continuen separats per tres punts

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla segueix a la 6a posició amb 34 punts, mentre que el CF Tremp és 7è amb 31. Al grup 13, l’EF Tremp es manté a la 13a posició de la taula amb 23 punts i a Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp és ara 6è amb 33 punts.

La propera jornada el CF Tremp rep l’Ivars d’Urgell, el CF Pobla juga a Torregrossa, l’EF Tremp a Alcarràs i el FC Rialp a Castelldans.

El Guaja Aventuras Tremp segueix enratxat (1-5)

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp ha guanyat a la pista de la Sentiu B per 1 gol a 5. Els locals es van avançar al minut 8, però els trempolins van aconseguir capgirar el marcador gràcies als gols de Tena (2), Haji, Leandro i un gol a pròpia porteria.

Mentrestant, a Tercera Catalana, el Conca Dellà ha guanyat per 1 gol a 2 al camp del Calaf. Com el Tremp, l’equip pallarès va començar perdent, però va aconseguir remuntar gràcies als gols de Gázquez i Albert.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp suma el seu quart triomf consecutiu i continua 5è amb 27 punts. El Conca Dellà, per la seva banda, segueix a la 5a posició amb 26. La propera jornada de lliga, que no es jugarà fins el cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març, el Tremp rebrà el Castellfollit de Riubregós i el Conca Dellà a l’Escola de Futbol Sala Cervera B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18