Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

​L'acadèmia de Talarn ofereix les seves instal·lacions davant l'emergència del coronavirus

L'AGBS està preparada per acollir nous casos de contagi en cas que sigui necessari i resta a l’espera de noves indicacions

Tomàs Garcia Espot 23 de març de 2020 a les 15:21
Imatge de l’entrada al recinte de l’AGBS de Talarn | GSV
L’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn ha anunciat que té preparades les seves instal·lacions per acollir futurs pacients contagiats per la Covid-19 al Pallars. Segons han indicat a Pallars Digital fonts de la institució armada, aquesta mesura està coordinada a nivell provincial per la delegació del govern espanyol a Lleida i les autoritats militars, i estan a l’espera de rebre l’ordre per tal d’executar-la. 

Segons el Suboficial Major de l’AGBS, Severo Viñuales, el director de l’Hospital Comarcal del Pallars ha visitat recentment les instal·lacions del campament per veure in situ quines podrien anar destinades a rebre nous afectats pel coronavirus. A més, obre la possibilitat a habilitar un poliesportiu amb capacitat per a 200 persones per a aquest propòsit en cas de que sigui necessari.

L’anunci coincideix amb el trasllat ahir de pacients de llarga estada a l’Hotel Alegret de Tremp a fi d’aïllar-los de possibles contagis i per optimitzar l’espai de l’Hospital Comarcal del Pallars, on ahir diumenge hi van ingressar tres nous pacients afectats per la Covid-19. Aquesta xifra eleva a onze el nombre de persones hospitalitzades per coronavirus a la comarca i a 14 el total d'infectades. 




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació