Dilluns, 29 d'abril de 2024
coronavirus

Tres nous casos eleven a 14 els positius per coronavirus al Pallars

Aquest diumenge han ingressat tres persones amb Covid-19 a l’Hospital del Pallars

Jordi Ubach Llorens 23 de març de 2020 a les 10:03
Entrada d’urgències de l’Hospital del Pallars de Tremp | Jordi Ubach
Ja són 14 les persones que han donat positiu per Covid-19 a les comarques pallareses, tres més de les que s’havien comptabilitzat fins dissabte. Segons ha informat el Departament de Salut, aquest diumenge han ingressat tres persones amb coronavirus a l’Hospital Comarcal del Pallars, que se sumen a les vuit que ja hi havia hospitalitzades divendres i que eleven la xifra a 11. A aquestes onze persones ingressades s’hi han de sumar els tres sanitaris de les Valls d’Àneu que es mantenen en aïllament domiciliari al no presentar simptomatologia greu. 

Paral·lelament, un possible brot de coronavirus al Centre Geriàtric del Pirineu de la Pobla de Segur podria fer pujar aquesta xifra oficial. En aquests moments una resident de 78 anys es troba ingressada amb Covid-19 a l’Hospital del Pallars, mentre que vuit persones més, entre treballadors i residents, estan pendents de la prova.

El Departament de Salut ha comunicat que en les últimes hores dos persones han mort per coronavirus a la demarcació de Lleida i que 14 nous contagis han elevat els casos a 163. Catalunya ja suma 5.925 infectats i 245 morts, 54 dels quals les últimes 24 hores. A l’estat espanyol la xifra de contagiats frega ja els 30.000 i la de morts és de 1.720.



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació