Divendres, 3 de maig de 2024
futbol

L’àrbitre del Pobla-Tremp denuncia l’«intent d’agressió» d’un jugador i de dos aficionats visitants

El CF Tremp i el jugador neguen qualsevol intent d’agressió al col·legiat, a qui acusen “d’abús de poder”

Jordi Ubach Llorens 11 de febrer de 2020 a les 13:41
El clàssic del Jussà va acabar amb empat | Tomàs Garcia
L’àrbitre del CF Pobla-CF Tremp del passat diumenge ha denunciat a l’acta del partit l’intent d’agressió per part d’un jugador i de dos aficionats de l’equip trempolí al finalitzar l’encontre. El derbi pallarès, que va finalitzar amb empat a 1 després de 90 minuts igualats, va anar guanyant emoció i tensió a la segona meitat i va acabar amb dos jugadors i l’entrenador del Tremp expulsats.

Segons la versió de l’àrbitre, al finalitzar el matx, un d’aquests jugadors, A.F.C, es va dirigir a ell “de forma agressiva” i “amb la intenció d’agredir-me” mentre l’escridassava dient “ets molt dolent, ets un subnormal, no en tens ni puta idea”. En paraules de l’àrbitre, l’altre jugador, L.U.B. i l’entrenador, J.B.B., van dirigir-se a ell “de forma agressiva” amb paraules com “ets molt dolent” i “no en tens ni idea, ets molt dolent, ja pots marxar ara mateix”.

El col·legiat també ha deixat constància d'una “invasió de camp per part del públic visitant” i que dos d’aquests aficionats van anar a buscar-lo de forma agressiva “amb la intenció d’agredir-me”. Segons l’àrbitre, una “barrera” formada pels jugadors del CF Pobla va impossibilitar que aquests dos aficionats arribessin a la seva persona. 

El CF Tremp i el jugador neguen els intents d’agressió

El CF Tremp, per la seva banda, ha contradit la versió de l’àrbitre i ha negat qualsevol intent d’agressió al col·legiat per part de jugadors, de membres de l’equip tècnic o d'aficionats de l'equip. El club trempolí, a més, posa en dubte que l’àrbitre pugui assegurar que la invasió de camp fos només d'aficionats visitants.

D’altra banda, el jugador del CF Tremp acusat per l’àrbitre d’intentar agredir-lo, A.F.C., ha volgut deixar clar en declaracions a Pallars Digital que en cap moment va voler agredir l’àrbitre, a qui acusa “d’abús de poder” i de tenir una actitud “desmesurada, deplorable i superba” contra els jugadors del conjunt trempolí.

Tot i reconèixer que s’hauria pogut estalviar els insults al finalitzar el matx i que la seva reacció va ser “passional”, el jugador assegura que mai ha tingut una disputa física amb ningú i que mai utilitzaria la violència contra un àrbitre, que és, diu, “l'autoritat al camp”. Una autoritat que, segons assegura, s’ha d’utilitzar “de manera coherent” i no “com a recurs de venjança”.

A.F.C., que ha fet palesa la seva “impotència” davant l’acusació de l'àrbitre, lamenta la “impunitat” que els col·legiats tenen en situacions polèmiques com la que es va viure el passat diumenge a la Pobla. Acusat d’intent d’agressió, s’exposa ara a una dura sanció, que el comitè de competició decidirà reunint-se aquest dimecres. Tot i que està a l’espera del que pugui fallar el comitè, el jugador no descarta, fins i tot, interposar una denúncia a l’àrbitre per injúries contra la seva persona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació