Empats del CF Tremp (1-1) i el CF Pobla (1-1) i derrota de l'EF Tremp (8-3)

En futbol sala, el Conca Dellà ha perdut a la pista del Montgai (6-5)

Jordi Ubach Llorens 3 de febrer de 2020 a les 11:45
El Pobla no va passar de l'empat al camp del cuer | CF Pobla

El CF Tremp continua en ratxa i suma ja set partits sense perdre després de l'empat d'aquest cap de setmana davant la visita del Tornabous. Ugarte va avançar els trempolins al primer minut de partit, però els visitants van empatar un matx que sempre va dominar el Tremp però que no va saber sentenciar.

També al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla va sumar un empat insuficient al camp de l'últim classificat, la Fuliola, per sumar un punt dels últims nou possibles. Els poblatans van marcar primer mitjançant un gol de Juangran de penal, però els locals van empatar el matx al minut 62 de partit.

Al grup 13, l’EF Tremp va tornar a sumar una dura derrota al camp del Soses (8-3). Els locals es van mostrar intractables i a la mitja part ja dominaven per 6 gols a 1. A la represa els pallaresos van reaccionar, però no n'hi va haver prou per remuntar. Sánchez i Torra amb dos van ser els autors dels gols de l'equip trempoli.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va golejar el cuer de la lliga, el Balàfia B, per 10 gols a 0. Alejandro va ser el màxim golejador de l'equip amb cinc dianes. La resta van ser obra de Duran, amb 3, Moldovan i Roqué.

CF Tremp i Pobla afronten el derbi separats per tres punts

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla segueix a la 6a posició amb 33 punts, mentre que el CF Tremp puja a la 7a plaça amb 30. Al grup 13, l’EF Tremp es manté a la 13a posició de la taula amb 20 punts. A Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp puja un lloc i ara és 5è amb 33 punts.

La propera jornada es disputa el segon derbi pallarès de la temporada, el Pobla contra el CF Tremp, que es jugarà a la Pobla. L'EF Tremp, per la seva banda, rep l'Albages i el FC Rialp el Torrefarrera B.

Derrota del Conca Dellà en futbol sala

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp ha descansat aquesta jornada. Mentrestant, a Tercera Catalana, el Conca Dellà ha perdut a la pista del Montgai un partit que tenien guanyat (1-4) i que van acabar perdent per 6 gols a 5 després d'una gran remuntada local. Gázquez, amb un hat-trick, i Gasa, van ser els autors dels gols.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp és 5è amb 24 punts. El Conca Dellà, per la seva banda, segueix a la 5a posició amb 23. La propera jornada de lliga el Tremp juga a la Sentiu i el Conca Dellà ho farà a Calaf.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18