Divendres, 3 de maig de 2024
feina

El Consell del Sobirà contracta vuit persones en el marc del programa «Treball i Formació»

L'objectiu és afavorir la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració

Redacció 15 de gener de 2020 a les 11:29
Isús conversant amb els vuit treballadors contractats | CCPS
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha presentat el programa Treball i Formació que suposa la contractació de vuit persones amb l’objectiu d’afavorir, mitjançant una experiència laboral i formativa, la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball. El programa presta especial atenció a aquelles amb dèficit de formació, dones, persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb discapacitat o en situació d’exclusió social, entre altres.

Aquest any s’han contractat sis peons per dur a terme les tasques previstes dins el projecte. Així, s’han organitzat dos brigades comarcals; una de forestal, per tal de millorar i conservar els camins d’a peu; i l’altra, de residus, per millorar i conservar les àrees de contenidors de tota la comarca.

També s’ha contractat a dos persones de perfil administratiu per desenvolupar tasques de suport i millora a diferents departaments del Consell i oferir una atenció més personalitzada a l’usuari que es dirigeix aquests departaments. Cal destacar que aquest any el 50% dels contractes són d’un any de durada, mentre que la resta són de sis mesos.

Les activitats que realitzen les persones destinatàries són de competència del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i no són llocs de treball estructurals. Al mateix temps estan directament relacionades amb l’interès general i social. El president comarcal, Carles Isús, el gerent i els dirigents polítics del Consell Comarcal han donat la benvinguda als treballadors aquest dimarts. Els contractes estan finançats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació