Divendres, 19 d'abril de 2024
feina

El Jussà aposta per la formació com a eix principal en la inserció laboral

El programa "Treball i Formació" compta amb 22 persones contractades

Redacció 19 de març de 2019 a les 11:56
Els alumnes formant-se en una sessió recent | CCPJ
El programa Treball i Formació que gestiona el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha incrementat per primer any el nombre d’hores de formació transversal, passant de les 20 hores totals en darreres edicions a les 60 de l’edició d’enguany. Aquest tipus de formació permet als participants diferenciar-se desenvolupant habilitats i aptituds que els capaciten per a dur a terme la seva tasca de forma més eficient.  

Concretament, s’estan impartint dos mòduls amb l’objectiu de proporcionar-los noves oportunitats en l’entorn laboral i potenciar el seu perfil professional. D’una banda, s’ha dut a terme un primer mòdul de “treball en equip” que els permet desenvolupar un procés d’aprenentatge conjunt i adquirir així altres competències socials. I d’altra, un segon sobre  “treball de la informació numèrica (ACTIC)” on es treballen les competències digitals en l’àmbit de la informació i la comunicació. 

El president del Consell Comarcal, Constante Aranda, explica que apostar per l’increment del nombre d’hores de formació aporta valor específic al programa, i els coneixements que s’imparteixen permetran als participants accedir a millors entorns laborals en un futur. 

Des de fa sis anys el Consell Comarcal del Pallars Jussà porta a terme el programa Treball i Formació, que mitjançant una experiència laboral i una experiència formativa, millora  l'ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d'integració en el mercat treball, amb particular atenció a aquells amb dèficit de formació, dones, persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb discapacitat o en situació d’exclusió social, entre altres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació