Divendres, 26 d'abril de 2024
música

Carlos Durán: del volant a la guitarra

El pallarès, copropietari de la cadena d’autoescoles hoy-voy, complirà un “somni” presentant el seu primer àlbum a la sala Luz de Gas de Barcelona

Redacció 10 de desembre de 2019 a les 11:29
Carlos Duran, a la guitarra, en una actuació de 2017 | Arroz Rojo
El pallarès Carlos Durán, cofundador i copropietari de la popular cadena d'autoescoles hoy-voy, publicarà el seu primer àlbum musical amb la formació Arroz Rojo. Animat pels seus amics, Duran, que s’havia dedicat a organitzar concerts, ha contactat amb reputats professionals del panorama musical espanyol per fer realitat el seu “somni”. 

En aquest disc, Durán, natural de Salàs de Pallars, s’ha proposat recuperar totes aquelles primeres vegades de la seva vida quan tenia 20 anys, tal com explica en un article publicat a El Periódico. Amb 42 anys i aprofitant els seus contactes va aconseguir que Teo Cardalda, un clàssic dels anys de la Moguda i amb el qual l'unia una llarga amistat, s'impliqués en el projecte com a productor.

La banda, que es nodreix del pop-rock dels anys 90, la completen Vicen Martinez a la guitarra, Danko Compta a la bateria, Jordi Franco al baix i Jaime de Burgos als teclats. L’EP està format per sis temes, es titula Por primera vez, i es presentarà el proper 25 de gener a la sala Luz de Gas de Barcelona.
 

Carlos Durán rodant amb el seu equip a l’embassament de Sant Antoni. Foto: Arroz Rojo

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació