Divendres, 26 d'abril de 2024
doctor music

Doctor Music fa oficial el trasllat del festival a Montmeló

La promotora, que ha fet públic el cartell definitiu, regalarà un abonament a tots els veïns del Pallars Sobirà com a mostra d’agraïment pel suport rebut

Jordi Ubach Llorens 2 d'abril de 2019 a les 12:20
El director del Doctor Music, Neo Sala, i el seu coordinador d'operacions, Jordi Mora, aquest migdia | ACN
Dels idíl·lics prats del Pallars Sobirà a l’asfalt metropolità. La promotora Doctor Music ha fet oficial aquest migdia la marxa del Doctor Music Festival de les Valls d'Àneu i el seu trasllat al Circuit de Montmeló. Ha estat en una esperada roda de premsa celebrada a Barcelona, confirmant, d’aquesta manera, el que va avançar TV3 avui fa justament una setmana.

Doctor Music ja va comunicar el passat dimecres que la recerca de nous emplaçaments fora del Pallars era conseqüència d’una “exagerada interpretació normativa”, en referència als informes desfavorables de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Avui, el director del festival, Neo Sala, ha tornat a criticar una interpretació “exagerada” de la normativa sobre riscos i inundabilitat.

Neo Sala ha posat punt i final a les especulacions de l’última setmana sobre el destí del festival confirmant la renúncia a l’històric emplaçament de les tres primeres edicions del certamen i ha anunciat que passa de quatre a tres jornades (12, 13 i 14 de juliol) i una reducció dels preus de les entrades i els abonaments. 

A banda del seu trasllat al Circuit de Montmeló, el festival ha anunciat avui el cartell definitiu. De moment, manté el mateix nombre d’artistes, a excepció de Chris Robinson & The Brotherhood, però n’ha incorporat de nous com Texas, Luciano, Johnny Marr o El Petit de Cal Eril. Entre els nous grups anunciats també hi figuren els pallaresos Hollow Cry, Alè d’Euga i Maritrini y Sussicarios.
 

Cartell definitiu del Doctor Music Festival de Montmeló. Foto: Doctor Music


Regal d'un abonament a tots els veïns del Pallars Sobirà

La promotora ha dit que el festival de la vaca evoluciona però “no oblida els seus orígens”, i ha volgut agrair a la comarca del Pallars Sobirà, als seus alcaldes i a la seva gent “les grans mostres de suport, la seva acollida i el seu entusiasme malgrat las adversitats”.

Per aquest motiu, Doctor Music ha anunciat que convidarà al festival a tots els habitants del Pallars Sobirà. “Tots ells seran benvinguts al Doctor Music Festival 2019 i tindran un abonament-invitació disponible tan sols justificant el seu lloc d’empadronament”, han assenyalat. Un detall com a mostra d’agraïment pel suport rebut els últims dies.  

“Aquesta vegada no hem pogut, però desitgem manifestar que a Doctor Music seguim tenint el nostre cor a les Valls d’Àneu i que esperem poder tornar-hi en un futur, ja sigui amb el Doctor Music Festival o, si no podem, amb un altre projecte”, han conclòs en un comunicat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació