Divendres, 26 d'abril de 2024
comerç

Els comerciants del Pallars s'inspiren amb Cardona i el Bages

Han conegut l’eix comercial de la població i s’han endinsat en el pla de dinamització comercial que porta a terme la seva Agència de Desenvolupament Local

Redacció 5 de febrer de 2019 a les 09:45
Visita a l'eix comercial de Cardona | Ajuntament de Tremp
Una desena de comerciants del Pallars Jussà han fet una visita tècnica aquest diumenge a Cardona (Bages), acompanyats per l'Ajuntament de Tremp. L'objectiu ha estat conèixer les accions que es duen a terme des de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, per tal d’ajudar a la promoció econòmica.

L’Ajuntament de Cardona ha rebut el grup per explicar les accions de l’Agència, on el comerç, el turisme i el producte local juguen un paper important. A més, la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona ha presentat el seu model de dinamització comercial.

A continuació, s'ha aprofitat per fer una visita guiada per l’eix comercial del poble i pel mercat setmanal. En aquesta part de la jornada, els comerciants de la població han intercanviat impressions amb els companys de professió del Pallars Jussà. Entre els comerços que s’han pogut veure, han tingut especial rellevància els negocis que treballen el producte artesà, diverses botigues que tenen com a punt fort un gran impacte visual i alguns exemples de nous models de negoci. L’intercanvi s’ha completat amb una visita guiada a la Muntanya de sal, un del principals atractius turístics d’aquesta localitat del Bages.

Aquesta acció es desenvolupa en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques i està coordinada per l’Ajuntament de Tremp, amb la col·laboració dels altres ajuntaments de la comarca i de les associacions de comerciants.
 

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació