Divendres, 26 d'abril de 2024
emprenedoria

Una trentena de persones participen a la 2a jornada «Arrela’t al Pallars Jussà»

L’acció promou que els joves s’estableixin a la comarca per a desenvolupar el seu projecte de vida

Redacció 10 de desembre de 2018 a les 10:41
La jornada va tenir lloc al pub H2O de Tremp | CCPJ
Més d’una trentena de persones van participar el passat divendres a la segona jornada Arrela’t al Pallars Jussà, que promou que els joves s’estableixin a la comarca per a desenvolupar el seu projecte de vida. La jornada, organitzada per l’Oficina Jove del Pallars Jussà i Pallars Actiu, en col·laboració amb la Diputació de Lleida, pretén ser un aparador per mostrar als joves les opcions que els ofereix la comarca professionalment, personal, cultural i social.

En aquesta ocasió, amb la idea de reformular i donar un pas endavant respecte la jornada anterior, els participants van tenir l’oportunitat d’accedir a un joc d’estratègia que fomenta el treball en equip, la motivació i alhora posa a prova el seu talent per a la creació d’idees i models de negoci viables. 

En el transcurs de la jornada, que va tenir lloc al pub H2O de Tremp, diversos emprenedors van explicar en primera persona la seva experiència a l’hora de crear el seu projecte empresarial, fet que ha permès compartir sinergies i establir contactes amb els assistents.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha remarcat que aquesta iniciativa vol animar a desenvolupar el propi talent dels joves explorant les possibilitats que s’amaguen al nostre entorn i encara estan per descobrir.

El projecte Arrela’t, que comparteixen les diferents oficines joves de les comarques del Pirineu, inclou altres iniciatives relacionades amb la participació, la formació, l’ocupació o l’emancipació d’aquelles persones que volen retornar, establir-se o quedar-se en aquests territoris.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació