Divendres, 10 de maig de 2024
Futbol

El Tremp empata amb l’Oliana en l’estrena del nou Pedrasanta (2-2)

Derrotes del CF Pobla (5-1), Rialp (1-4) a Tercera Catalana i de l’EF Tremp a Quarta (2-0)

Redacció 22 d'octubre de 2018 a les 10:12
Tremp i Oliana van signar taules en l’estrena del nou Pedrasanta | Jordi Uriach
Jornada no molt positiva pels equips pallaresos de futbol, on cap dels quatre ha aconseguit guanyar el seu partit i només el CF Tremp ha pogut puntuar. En el debut a casa dels trempolins coincidint amb l’estrena de les noves instal·lacions del Pedrasanta, el CF Tremp va empatar a 2 amb l’Oliana en un matx on els visitants es van avançar al minut 13.

Només un minut més tard, Gustavo feia pujar l’empat a 1. Abans del descans arribaria l’1-2 que avançava novament els alturgellencs. A la represa el partit es va igualar i el Tremp va aconseguir el gol de l’empat al minut 74 per mitjà d’El Madani.

El CF Pobla va caure de manera clara en la seva visita a la Seu d’Urgell. Els locals van marcar primer i al minut 5 ja dominaven en el marcador, però Miquel Molleví, al minut 16, aconseguia empatar el matx pels poblatans. La Seu, però, va confirmar el seu domini amb dos gols més abans del descans. A la represa els de l’Alt Urgell van sentenciar el partit amb el definitiu 5 a 1.

El FC Rialp, de la seva banda, va caure derrotat a casa per 1 gol a 4 davant el Bellpuig en un partit on tots els gols van arribar al primer temps. El Bellpuig es va col·locar 0 a 2 en només 10 minuts. Ovando va retallar distàncies pels pallaresos al 26', però els visitants, amb dos gols més abans del descans, van dictar sentència.

Amb aquests resultats, el CF Tremp es manté a la 10a posició amb 12 punts. El Pobla baixa fins la 9a plaça amb un punt més que el Tremp i el Rialp continua flirtejant amb el descens a la 15 plaça amb 5 punts. La propera jornada el Tremp juga a Butsènit, el Pobla rep el Bellpuig i el Rialp un rival directe, el Verdú.

L'EF Tremp perd el liderat

Primera derrota de la temporada de l’EF Tremp, que va caure per 2 gols a 0 al camp de l’Albages. Els dos gols locals arribarien als minuts 33 i 44. Amb aquesta desfeta, els trempolins perden el liderat en benefici del Vilanovenca, que va empatar el seu partit i amb qui estan igualats a la classificació a 19 punts. La setmana que ve l’equip debuta al Pedrasanta contra el Barbens.