Diumenge, 19 de maig de 2024
Curses de muntanya

Tot a punt per a la 2a edició de l'«Skyrace Pic de l’Orri»

La cursa unirà aquest dissabte els pobles de Vilamur, Llagunes i Soriguera amb tres recorreguts de 50, 25 i 10 quilòmetres

Pallars Digital Soriguera | 8 de maig de 2024 a les 11:51
Un corredor durant la primera edició de l'Skyrace Pic de l'Orri | Skyrace Pic de l'Orri
El Pallars Sobirà ja ho té tot a punt per celebrar la 2a edició de l'Skyrace Pic de l'Orri, la cursa que aquest proper dissabte 11 de maig tornarà a unir els pobles de Vilamur, Llagunes i Soriguera a través de tres recorreguts de 50, 25 i 10 quilòmetres. La prova comptarà amb 425 corredors, el límit fixat per l'organització.

L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Soriguera, va néixer l’any passat, i en la seva primera edició va aconseguir acollir un total de 350 participants i 80 voluntaris entre les seves tres modalitats, i comptant també amb corredors d’alt nivell nacional.
 
 
Com a novetat, enguany la prova curta de 10 quilòmetres passa a tenir un format competitiu, mantenint l'opció de participar-hi lúdicament en format caminada. La cursa té com a objectiu donar a conèixer el ric patrimoni de camins que hi ha a la Vall de Siarb.

D'altra banda, les modalitats de 50 i 25 quilòmetres mantenen íntegrament els traçats de la primera edició i tornaran a gaudir del pas per l’emblemàtic cim del Pic de l’Orri, un fantàstic mirador 360º del Pirineu català.
 
Per tal de reconèixer els corredors més ràpids, l’organització tornarà a apostar per oferir premis econòmics als tres primers i primeres classificats absoluts de les trails de 50 i 25 quilòmetres, repartint 4.200 euros (750, 500 i 250 per a la trail 50 quilòmetres, i 300, 200 i 100 per a la trail 25 quilòmetres).

L’experiència tornarà a ser completada amb la programació cultural de diumenge, quan es podrà gaudir de visites guiades als búnquers de la Guerra Civil (ubicats a Vilamur) i al despoblat de Santa Creu de Llagunes.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació