Dissabte, 27 d'abril de 2024
futbol

La pilota ja roda al nou Pedrasanta de Tremp

L’acte d’inauguració va comptar amb el president de la Federació Catalana de Futbol i la participació del CF Tremp i l’EF Tremp

Jordi Alcover 22 d'octubre de 2018 a les 12:09
El president de la FCF, Joan Soteras, durant el seu parlament | FCF
El nou camp de futbol Pedrasanta ja és una realitat. L’Ajuntament de Tremp va organitzar dissabte un acte d’inauguració en el qual hi van participar l’alcalde i el regidor d’Esports, Joan Ubach i Francesc Castells, així com el nou president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras i els màxims dirigents del CF Tremp i l’EF Tremp, Josep Maria Farré i Anna Forradelles, respectivament.

La jornada va començar amb la visita institucional de Soteras al consistori, on va signar el llibre d’honor de la ciutat. Després de la recepció, la comitiva es va desplaçar al camp de futbol Pedrasanta, on es va descobrir una placa commemorativa. En el torn dels parlaments, el president de l’FCF va assegurar que les noves instal·lacions "ajudaran a fer créixer el club i l’Escola de Futbol”.

A continuació, l’Escola de Futbol Tremp va presentar els seus equips per a la temporada 2018-2019 a la nova superfície. Tot seguit, Soteras va fer entrega d'una placa del centenari al CF Tremp, i una samarreta de la Selecció Catalana a la presidenta de l’Escola de Futbol Tremp, Anna Forradelles, al president del CF Tremp, Josep Maria Farré, a l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, i al regidor d’Esports, Francesc Castells. Posteriorment, el CF Tremp va disputar un partit contra el CE Oliana, corresponent a la jornada 8 del Grup 14 de Tercera Catalana.

556.000 euros d'inversió

Tot i que el principal canvi que es pot observar al Pedrasanta és la substitució de la gespa natural per una d'artificial, s'han dut a terme una sèrie d'adequacions a l'entorn del camp. Així, s'ha substituït la tanca perimetral que delimita el terreny de joc, s'ha construït una zona d'escalfament, s'ha instal·lat un nou sistema de reg i de canals de drenatge d'aigua als laterals i s'han soterrat les línies d'enllumenat. Les intervencions s'han completat encimentant el voltant del camp i amb la instal·lació de xarxes per aturar les pilotes als fons i al lateral de la piscina.

El total de l'obra ha ascendit a 556.108,85 euros, que s'han finançat amb una aportació de al voltant del 40% de la Diputació de Lleida i la resta amb romanent de l'Ajuntament provinent del superàvit de l'exercici anterior. No obstant, es preveu poder compensar aquesta inversió amb una aportació de la Secretaria General de l'Esport, provinent de la línia d'ajudes per millora d'equipaments esportius.

Tant l’alcalde, Joan Ubach, com el regidor d’Esports, Francesc Castells, van assegurar que les obres es completaran l’any que ve amb una segona fase, consistent en la pavimentació de la zona de l’entrada al camp.

 FLAIX: Galeria d’imatges de la inauguració de la remodelació del Pedrasanta

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació