Dilluns, 20 de maig de 2024
poliesportiu

Derrota clara d’un Guaja Aventuras Tremp en quadre a Almacelles (73-47)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp empata a casa contra el Torres de Segre (2-2)

Redacció 22 d'octubre de 2018 a les 10:50
Nova derrota del Guaja Aventuras Tremp de bàsquet, la segona en quatre partits, en la seva visita al camp de l’Almacelles. El partit va estar marcat per les nombroses baixes dels trempolins, que van jugar amb només 7 sèniors i l’aportació de 3 júniors, un d’ells Nil Escudé, que debutava amb el primer equip.

El partit va començar igualat però ja al minut 3 els locals van imposar el seu ritme per escapar-se en el marcador. L’Almacelles es va mostrar més dur en defensa i gràcies a una pressió i el control del rebot, va aconseguir sotmetre un Tremp que va pecar d’inexperiència amb un equip molt jove. La segona meitat va ser més igualada però va servir per confirmar la clara victòria dels de la franja.

Amb aquest resultat el Tremp és 5è amb dos victòries i dos derrotes. La propera jornada l’equip rep al Juncar el Binéfar.

Empat a casa del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala (2-2)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va empatar dissabte al pavelló del Juncar davant la visita del Torres de Segre. Els visitants es van avançar en dos ocasions, als minuts 1 i 32 de partit. El primer gol va ser contrarestat per Rossell a un minut pel descans. El segon gol va arribar al minut 36 per mitjà de Vàzquez.

Amb aquest empat, el Tremp es manté a la zona mitja de la classificació, a la 7a posició amb 4 punts. La propera jornada l’equip visita la pista del segon classificat, el Fraga.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5