Dissabte, 27 d'abril de 2024
TME

El Talarn Music Experience tanca la seva edició més exitosa

Els concerts de Gossos i Mishima van penjar el cartell de localitats exhaurides

Redacció 30 de juliol de 2018 a les 11:15
Gossos, com Mishima, va penjar dissabte el cartell d’entrades exhaurides | TME
Lo Quiosc de Talarn ha tancat aquest diumenge l’edició més exitosa del Talarn Music Experience, que enguany ha presentat tres nits plenes de música i talent. Amb les actuacions de Mishima el divendres 27; Gossos el dissabte; i Maria Arnal i Marcel Bagés ahir diumenge, els organitzadors calculen que en aquesta tercera edició d’ha assolit el 92% d’assistència, una fita que consolida el festival com un referent anual a les comarques pallareses. 

Gossos va captivar el públic en l’actuació de dissabte. El grup manresà va rememorar els seus 25 anys damunt els escenaris en la que ha estat la seva primera actuació al Pallars. Per Gossos tocar en aquest lloc únic ha estat “tota una experiència”, que justifica el nom del festival. Maria Arnal i Marcel Bagés van ser els encarregats ahir de tancar el festival amb una actuació de tarda.

El festival, que també ha comptat amb la participació dels DJs Miqui Puig, Luca Feller i Miguelito Superstar, ha comptat amb l’assistència de 1.035 persones han passat pel Talarn Music Experience en una edició que ha penjat el cartell de localitats exhaurides en els concerts de Mishima i Gossos. El Talarn Music Experience ha fet possible maridar música i territori, acords i paisatge i aplegar pallaresos i forans en un espai natural únic i excepcional.
 

El públic gaudint dissabte dels Gossos. Foto: TME


Una experiència única

"Actuar a Lo Quiosc, amb el paisatge que ofereix i les característiques del concert, ha de ser un luxe". Així defineix Ramon Mitjana, el director del festival i responsable de l'esplai, l'essència del festival. "Estan acostumats a actuar en sales grans i amb molt de públic i aquí es troben una actuació molt més íntima", pel que creu que "és una experiència única tant per al públic com per als músics".

"Volem que a Lo Quiosc hi actuïn els millors grups del panorama musical de Catalunya", ha continuat Mitjana, que ha afegit que no descarta que en properes edicions hi hagi grups estatals o, fins i tot, internacionals.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació