Divendres, 26 d'abril de 2024
música

L'Escolania i la Capella de Música de Montserrat dona el tret de sortida al FeMAP

El Festival de Música Antiga dels Pirineus oferirà 17 concerts en un total d’11 municipis pallaresos | La primera actuació al Pallars tindrà lloc el proper dijous a Tremp amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català

Redacció 30 de juny de 2018 a les 12:07
Imatge de l’actuació d’aquest divendres a la Seu d’Urgell | FeMAP
Amb un concert de l'Escolania i la Capella de Música de Montserrat interpretant composicions de Joan Cererols s'ha obert aquest divendres la 8a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), que s'allargarà fins al proper 26 d'agost amb una programació que es durà a terme a 37 municipis de les comarques pirinenques, d'Andorra i de la Catalunya Nord. L'acte d'inauguració, que s'ha dut a terme a la Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell, ha estat presidit pel conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

Més de 450 persones han esgotat les entrades a la Catedral de la Seu d’Urgell per aquest concert, que anirà seguit d’actuacions diverses al Pallars, la més propera, la del Cor de Noies de l’Orfeó Català, que interpretarà Ressons de l’antiga Europa a Tremp el proper 5 de juliol. En total, el festival portarà fins a 17 actuacions en 11 municipis pallaresos.

L'oferta musical es completa amb cinc sessions de GastroFilm, on es maridaran productes de la zona amb la projecció d'un documental. També es repetiran les nombroses activitats complementàries incloses en l'entrada als concerts i s'oferiran paquets d'entrades amb allotjament i estades organitzades d'entre 2 i 3 dies.
 

Consulta la programació del FeMAP 2018


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació