Divendres, 26 d'abril de 2024
aniversari

Porto Bello meravella amb el seu ritme festiu en la celebració dels 5 anys de Pallars Digital

Unes 200 persones participen de la festa, que enguany ha tingut lloc a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur

Redacció 4 de juny de 2018 a les 17:51
Porto Bello va sorprendre amb el seu directe enèrgic | Joan Llimiñana
Unes 200 persones van celebrar el passat dissabte el cinquè aniversari del diari Pallars Digital amb una festa a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur. El grup d’Altafulla Porto Bello va ser l’encarregat de posar la nota festiva a la jornada. Amb els seus ritmes enèrgics i la seva vitalitat damunt l’escenari, la jove formació va sorprendre els assistents presentant les cançons de Basat en fets reals, el seu únic treball fins la data. 

Un cop finalitzada l’actuació es va donar pas al sorteig de productes, com una entrada doble al Talarn Music Experience, una samarreta del festival, un pack de cerveses Ctretze o un disc de Porto Bello signat pels seus mateixos components. Qui ho va desitjar va poder sopar a la sala i seguir la festa amb el DJ Abel.
 

Foto de final del concert de Porto Bello a la Ctretze. Foto: Joan Llimiñana


Des del diari volem agrair l’assistència a tots els que us vau acostar a la Ctretze per participar d’una vetllada multitudinària, i molt especialment als nostres lectors, anunciants, col·laboradors i patrocinadors que donen sentit a l’existència del diari. Enguany la festa ja comptat amb el patrocini de Nació Digital, de Grup 90 i de Damia Solar, així com amb la col·laboració de Lo Quiosc, La Canonja, BBVA, Buenos Aires, Fustes Sebastia, Alberg la Solana, Licors Portet i Sentebé.

Porto Bello: una curta història d’èxit

El grup altafullenc Porto Bello, encapçalat pels germans Blàzquez, va néixer a finals del 2015 com una banda diferent. Entre l’ska i el rock, i amb un repertori de gran varietat entre gèneres musicals, el quartet altafullenc es va consolidar ara fa tot just un any com un grup fresc i innovador amb la publicació del seu primer treball, Basat en fets reals. El disc compta amb les col·laboracions de Txarango, Buhos i David Rossell.
 

Els Porto Bello, en plena actuació a la Pobla de Segur. Foto: Joan Llimiñana


Des d’aquest moment, han escrit una història d’èxit on, a més de guanyar-se un nom i començar a sonar amb molta força, ja els ha fet triomfar a una de les gales més prestigioses de la música catalana, l’Enderrock, on enguany han estat els guanyadors del premi Enderrock a “Millor Artista Revelació” de l’any. 

 Descarrega’t el primer disc de Porto Bello a la seva web
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació