Divendres, 26 d'abril de 2024
Pallarsactiu

Més de 40 persones participen al sopar de pallaresos de Barcelona

Organitzat per Pallarsactiu, va comptar amb la presència d'autoritats i emprenedors de la comarca

Redacció 14 de maig de 2018 a les 11:29
El sopar es va celebrar a la Fonda de Sant Gervasi | Pallarsactiu
Una quarantena de persones van participar el passat dijous en una nova edició del Sopar de Pallaresos a Barcelona, una trobada de persones amb arrels al Pallars però amb residència a l’àrea metropolitana de Barcelona. L'acte va tenir lloc a la Fonda de Sant Gervasi, restaurant propietat de la família Bertran, reconeguts restauradors de Salàs de Pallars.

Al sopar hi van assistir més de quaranta pallaresos de l’àmbit polític, artístic, empresarial i acadèmic de Catalunya, entre els quals destaquen la diputada al Congrés de Diputats, Esther Capella; l’exconseller de Treball, Ignasi Farreres; l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda; i el president del Geoparc i alcalde de Tremp, Joan Ubach. 

En el decurs del sopar, es va aprofitar per presentar el projecte del Geoparc Orígens-Pirineus Catalans, així com també l’Any del Turisme Cultural al Pallars, que va anar a càrrec del director de l'Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent. Segons el president de la societat de Foment Pallarsactiu, Josep Gonzàlez, els dos projectes presentats es complementen "a la perfecció" perquè reverteixen en la valorització del Pallars, creant noves oportunitats empresarials i obrint camps d'actuació a les dos comarques. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació