Divendres, 26 d'abril de 2024
residus

El Consell del Jussà comprarà un nou vehicle per la recollida de residus

Els sis vehicles dels quals disposa el Consell recorren prop de 500 quilòmetres diaris al llarg de les tres rutes d'actuació

Redacció 13 de març de 2018 a les 10:23
Imatge de la reunió de la junta de govern de l'ens comarcal | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà adquirirà un nou vehicle per millorar la recollida de residus de la comarca. Així ho ha decidit la Junta de Govern de l’ens, que invertirà uns 190.000 euros en la compra, un import que inclou el manteniment del vehicle i la caixa compactadora durant els propers cinc anys. 

El Servei de Recollida de Residus té, actualment, sis camions distribuïts en tres rutes d'actuació. Aquests vehicles recorren prop de 500 quilòmetres diaris, en els serveis que efectuen sis dies a la setmana. Amb la compra del nou vehicle, s'estudia l'ampliació dels serveis en torns de tarda, que s'iniciarien passat l'estiu amb la intenció d'optimitzar els vehicles i oferir un millor servei. 

Arreu del Pallars Jussà hi ha 1.418 contenidors. En el darrer any es van recollir un total de 4.380 tones de residus sòlids urbans. Prop de 30 tones eren de paper i cartró, una xifra que suposa l'increment de gairebé el 30% respecte l'any anterior. També ha augmentat la recollida d'envasos i vidres en més d'un 50%. Pel que fa a la matèria orgànica, la planta de compostatge ha rebut prop de 500 tones. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació