Divendres, 10 de maig de 2024
Futbol

El mal estat del Pedrasanta obliga a ajornar un altre partit del Tremp

A Tercera Catalana, derrotes del Pobla a Torregrossa (1-0) i del Rialp a Guissona (2-1)

Redacció 5 de març de 2018 a les 10:25
El mal estat de la gespa del Pedrasanta, després de la nevada i la pluja caigudes els últims dies, ha obligat a ajornar el partit que el Tremp havia de disputar contra el Torrefarrera. Aquest és el segon matx que s'ha d'ajornar per les males condicions del terreny de joc, després que fa dues setmanes tampoc es jugués el Tremp-Linyola.

A Tercera Catalana, un gol en pròpia porta de Muñoz al minut 57 sentencia el Pobla, que podria haver tornat de Torregrossa amb un marcador més ampli. Els locals no van estar encertats de cara al gol i fins i tot van fallar un penal.

De la seva banda, el Rialp deixa escapar l'empat a l'últim minut de partit. Tot i començar per darrere del marcador -el Guissona B va marcar al segon minut-, els del Sobirà van aconseguir l'empat a falta de vint minuts pel final del partit. Quan semblava que els dos equips acabarien repartint-se els punts en joc, el Guissona va marcar el gol de la victòria.

Amb aquest resultats, el Tremp segueix tancant la classificació de Segona Catalana, amb 7 punts però amb dos partits pendents de disputar. Ara viatjarà a Tàrrega per jugar contra el segon classificat. A Tercera Catalana, tot segueix igual. El Pobla és sisè i el Rialp 16è, amb 41 i 13 punts respectivament. Els poblatans, però, veuen com el setè classificat, el Torregrossa precisament, s'apropa a tan sols un punt. El proper cap de setmana, els del Jussà reben l'Agramunt, mentre que el Rialp juga al camp del Butsènit.