Divendres, 26 d'abril de 2024
Vent de Port

Carles Dinarès, guanyador del 24è premi «Vent de Port»

Entre els finalistes, s'hi inclou un conte del trempolí Adrià Ibàñez

Redacció 2 de desembre de 2017 a les 11:41
Imatge de la presentació del llibre en una edició anterior | Farners Casas
Ja es coneix el guanyador del Premi Vent de Port d’aquest any, el concurs de narrativa curta que organitza l’entitat trempolina La Casa del Sol Naixent amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp. L’obra Passions que maten ha servit perquè Carles Dinarès, d’Olesa de Montserrat, guanyi el 2.100 euros de premi. 

En l’edició d’aquest any s’hi han presentat 109 contes, dels quals el jurat en va escollir quinze de finalistes i un de guanyador. Entre els finalistes, s’hi troba una obra del trempolí Adrià Ibàñez.

El president de La Casa del Sol Naixent, Darío Albert, ha destacat aquest fet i ha explicat que el premi té molta participació d’arreu dels Països Catalans però rebre obres del Pallars “ens fa especialment orgullosos, perquè de ben segur que al nostre territori també hi ha bons escriptors”. En aquest sentit, Albert ha recordat que fa dos anys, la guanyadora va ser Marta Boleda, de la Vall Fosca.

El conte guanyador transporta el lector a Setmana Santa, en concret a una representació de la Passió en que entre acte i acte succeeix un fet que canviarà el desenvolupament de l’obra. Aquest any, el jurat ha estat format per Jordi Mir, Josep Fabà, Ada Castells, Vicenç Llorca i Jordi Masó –guanyador de l’edició anterior. Ara, l’organització publicarà el llibre que reculli l’obra guanyadora i les finalistes i que es presentarà, com cada any, a la primavera.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació