Divendres, 26 d'abril de 2024
procés català

Xavier Gabriel: «El 70% de l’Ajuntament de Sort és inútil total»

El propietari de La Bruixa d’Or carrega contra el consistori per haver-li denegat el permís per ampliar la vorera

Jordi Ubach Llorens 18 d'octubre de 2017 a les 12:55
Xavier Gabriel, el passat mes de desembre, seguint el sorteig de Nadal | ACN
El propietari de La Bruixa d’Or de Sort, Xavier Gabriel, ha carregat durament contra l’Ajuntament de Sort. En declaracions al programa Versió RAC1, Gabriel ha lamentat que fa 20 anys que reclama sense èxit l’ampliació de la vorera de l’administració “per on hi passen milers de persones” i ha reblat que “el 70% de l’Ajuntament és inútil total”. L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, no ha volgut entrar en “valoracions personals”.

Xavier Gabriel també s’ha disculpat per les seves paraules filtrades en una conversa telefònica en les que criticava durament els veïns i l'Ajuntament de Sort. “Si m’he passat demano disculpes”, ha dit en referència a la gravació, tot i que ha precisat que anava dirigida a quatre “personatges” que l’han “boicotejat” i li han fet “la vida impossible” els darrers 15 dies.

No obstant, ha assegurat que a Sort “hi ha un 30% de gent que faci el que faci sempre dirà que ho hauré fet malament”. Gabriel ha dit que desconeix qui va gravar la trucada telefònica filtrada i ha assegurat que ho ha denunciat als Mossos d’Esquadra. 

A continuació podeu escoltar l’àudio sencer del programa.

 

Xavier Gabriel també ha estat aquests dies a l'ull de l'huracà pel seu posicionament sobre el procés d'independència i la decisió de moure la seu fiscal de La Bruixa d'Or a Madrid i la social a Navarra. En aquest sentit, va afirmar que “és espanyol, estima Catalunya però no és independentista” i ha afegit que s’ha vist “obligat" a prendre aquesta decisió pel "boicot" de part del sector independentista i per les "falsedats" que s'han esbombat sobre la seva persona.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació