Divendres, 26 d'abril de 2024
pediatria

S'inicia el servei compartit de pediatria entre el Pallars i l'Alta Ribagorça

Pediatria dels Pirineus gestionarà el servei i amplia així l'activitat que des del 2009 està duent a terme a l'Alt Urgell

Redacció 5 d'octubre de 2017 a les 08:50
El servei compartit compta amb sis doctores, dos de les quals contractades recentment | Salut
La cooperativa de metges Pediatria dels Pirineus ha començat aquest dilluns l'activitat pediàtrica conjunta a les comarques del Pallars i l'Alta Ribagorça. Amplia així l'activitat que des del 2009 està duent a terme a l'Alt Urgell, on gestiona l'assistència pediàtrica, ginecològica i obstètrica. 

L'activitat, encarregada pel Servei Català de la Salut, inclou l'atenció especialitzada de pediatria a l'Hospital del Pallars, així com l'atenció primària de les quatre Àrees Bàsiques de Salut (ABS) -Tremp, la Pobla de Segur, Sort i el Pont de Suert. Per poder prestar aquest servei, s'ha contractat a dos pediatres, que se sumen a les quatre ja existents a les ABS. 

Segons el Departament de Salut, Pediatria dels Pirineus té com a objectiu un model assistencial pediàtric de proximitat, alta resolució i alta accessibilitat, tant pel que fa a l'activitat presencial com no presencial. A més, té com a soci l'Hospital Sant Joan de Déu que facilita la formació continuada dels professionals i el seguiment especialitzat dels nens i nenes en un centre amb alta tecnologia, donant suport a la consulta de casos clínics complexos entre professionals, en format presencial o telemàtic.
 
Des del 2009, Pediatria dels Pirineus gestiona el servei d'atenció pediàtrica, tant d'atenció primària com especialitzada, en l'àmbit de les Àrees Bàsiques de Salut de l'Alt Urgell, on desenvolupa la seva activitat assistencial en el Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Seu Urgell, al CAP d'Oliana i en els consultoris locals de Coll de Nargó i Organyà.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació