Divendres, 26 d'abril de 2024
Meteorologia

Canvi radical de temps: ruixats, tempestes i notable baixada de temperatures

Les precipitacions han arribat de forma intensa aquest dimarts en molts indrets del Pallars

Redacció 27 de juny de 2017 a les 19:15

Després de la calor extrema... arriba un canvi radical de temps. Ruixats, tempestes i una notable baixada de les temperatures. Aquest dimarts els primers ruixats ja han arribat en diferents punts del Pallars. On més ha plogut ha estat al Pallars Sobirà, on s'han registrat tempestes localment molt fortes, com és el cas de Sort, Esterri d'Àneu o Espot (2.519 metres), on han caigut 20 litres en només 30 minuts. 
 

Al Pallars Jussà també s'han notat les pluges, sobretot en municipis com Senterada, Conca de Dalt o Sarroca de Bellera, que també s'han vist afectats per les fortes tempestes d'aquesta tarda.

De cara a dimecres la inestabilitat es mantindrà i les pluges es concentraran sobretot al quadrant-nord est així com a la resta del Pirineu. El canvi més notable vindrà marcat per una contundent baixada de les temperatures, que en els punts més elevats del Pallars podran acostar-se als 15ºC. A la resta del país el descens se situarà entre els 5ºC i els 10ºC. Les temperatures tocaran fons el divendres.
 


 VÍDEO: Predicció meteorològica al Pirineu per les properes hores

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació