Divendres, 3 de maig de 2024
turisme

Previsions d'ocupació turística del 100% per Setmana Santa al Pirineu

La demarcació de Lleida espera rebre 80.000 visitants entre aquest dissabte i el Dilluns de Pasqua

ACN/Redacció 7 d'abril de 2017 a les 09:14
Els esports d'aventura seran un dels atractius turístics d'aquesta Setmana Santa | Jordi Ubach
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació turística molt bona per aquestes vacances de Setmana Santa, que es podria situar entre el 95% i el 100% d'ocupació del Dijous Sant al Dilluns de Pasqua, i entre el 40% o el 50%, del dissabte 8 d'abril fins el dimecres 12.

El Patronat preveu que al llarg de tot aquest període vacacional s'arribi als 80.000 turistes al conjunt de la demarcació de Lleida i que es facin unes 200.000 pernoctacions. Segons l'ens, aquestes xifres suposarien superar en un 5% la xifra rècord que ja es va assolir l'any passat. La procedència del visitants serà majoritàriament de Catalunya, seguits del País Valencià, Madrid i del sud de França.

Aquest optimisme es deu principalment al fet que les darreres nevades garanteixen un bon estat de les pistes d'esquí i que la climatologia favorable també motiva la pràctica d'esports d'aventura, ara que ja s'ha iniciat la temporada de turisme actiu. Les estacions d'esquí disposen d'unes bones condicions per afrontar amb bones perspectives l'esprint final de la temporada per aquest període vacacional. Els complexos hivernals, majoritàriament, tenen previst tancar el 17 d'abril. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació