Divendres, 17 de maig de 2024
Meteorologia

Setmana Santa amb màniga curta

Les previsions indiquen que les temperatures aniran a l'alça els propers dies i no hi ha rastre de possibles pluges

Redacció 7 d'abril de 2017 a les 09:20
La Setmana Santa començarà amb un temps radiant | Josep Maria Costa
La Setmana Santa acostumen a ser uns dies de temps variable: fresca, pluja i, fins i tot, alguna nevada al Pirineu. Tanmateix, enguany es presenta amb un temps esplèndid pels qui vulguin gaudir del temps lliure. Els pronòstics, de moment, indiquen estabilitat, sol i temperatures a l'alça que permetrà anar amb màniga curta almenys a les hores centrals del dia. De moment, sense pluges a la vista.

Ja aquest dijous les màximes han fregat els 23ºC en alguns punts del Pallars, com Tremp (22,9ºC) o la Pobla de Segur (22,2ºC) malgrat que les nits continuen sent fresques. Aquestes temperatures es repetiran avui amb valors que a bona part de les comarques pallareses passaran dels 20ºC. De cara al cap de setmana, amb un ambient radiant, els termòmetres encara es podrien enfilar una mica més.

L'ambient es mantindrà a partir de dilluns i no es veuen grans canvis a mig termini. Tanmateix, encara queden molts dies per saber si el temps serà tan favorable els dies forts de Setmana Santa, entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació