Divendres, 26 d'abril de 2024
comerç

L'Ajuntament de Tremp lidera un projecte de dinamització comercial al Jussà

Trenta comerciants de la comarca assisteixen al primer seminari, on s'ha donat eines per millorar les vendes i optimitzar els costos

Redacció 24 de març de 2017 a les 09:26
El seminari ha tingut lloc al Centre Cívic Tarraquet | Ajuntament de Tremp
Una trentena de comerciants del Pallars Jussà han assistit aquest dijous al migdia al seminari de comerç Imatge i gestió del punt de venda, a càrrec del consultor Jordi Bacaria, i en el qual s'ha donat les eines bàsiques per a fer els establiments atractius de cara a captar clients. L'objectiu principal d'aquest seminari és professionalitzar el sector comerç a partir de l'aprenentatge de conceptes com la gestió, la imatge, la marca, la fidelització de la clientela i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació.

En aquest sentit, el seminari de comerç incideix en conèixer aspectes clau de gestió de l'estoc i d'aprovisionament. En definitiva s'han presentat les noves tècniques de presentació del producte i s'ha donat eines per millorar les vendes i optimitzar els costos. L'assistència al seminari dona l'opció de rebre un assessorament personalitzat i individual en el propi punt de venda.

Des d'aquest projecte es treballa per dinamitzar el sector comercial de la comarca i hi ha previstes tota una sèrie d'accions dirigides a consolidar l'actual oferta comercial, entre les quals es troba aquest seminari però també altres accions com un cicle de cinc sessions de tertúlia i debat entre comerciants que es durà a terme itinerant entre les poblacions de Tremp, la Pobla de Segur i Isona.

L'Ajuntament de Tremp forma part del projecte Treball a les 7 comarques, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, un programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i econòmic, dins del qual es duen a terme diverses accions adreçades a la generació d'ocupació, la creació empresarial i la dinamització i l'impuls del desenvolupament econòmic local.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació