Divendres, 26 d'abril de 2024
justicia

Mundó demanarà la presència constant dels fiscals als jutjats de muntanya

El conseller de Justícia visita el Jutjat de Tremp i diu que s'adequarà per millorar les condicions de treball

Redacció 19 de desembre de 2016 a les 13:39
Carles Mundó i Joan Ubach, durant la visita del conseller al consistori trempolí | Jordi Ubach
El conseller de Justícia, Carles Mundó, va visitar divendres el Jutjat de Tremp i va anunciar que traslladarà a la Fiscalia Superior de Catalunya la necessitat que els jutjats de les comarques de muntanya disposin d'una presència constant dels fiscals. Segons Mundó, amb més presència de fiscals en aquests jutjats s'agilitzarien molts temes que ara es dilaten en el temps.

El canvi sovintejat de jutges i la poca estabilitat de les plantilles és un dels temes que preocupa al territori i que s'ha traslladat al conseller. A més, conscient de les necessitats de millora del Jutjat de Tremp, el conseller ha dit que s'adequarà per millorar les condicions de treball del personal.

Mundó també va visitar l'Ajuntament de Tremp, on el seu alcalde, Joan Ubach, li ha demanat la creació d'un segon jutjat a Tremp per treure càrrega a l'existent. El conseller, però, creu que el volum i càrrega de treball del Jutjat de Tremp és "assumible", tot i que és el ministeri de Justícia l'encarregat de la creació de jutjats.

Ubach també ha reclamat al conseller un lloguer per un petit despatx que l'Ajuntament té cedit al departament de Justícia per qüestions de serveis socials. Mundó ha dit que ho estudiarà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació