Divendres, 26 d'abril de 2024

Es compleix un any del debats electorals de Tremp i Sort

Tots dos actes es van saldar amb un gran èxit de convocatòria

Redacció 18 de maig de 2016 a les 09:58

Imatge del debat electoral de Tremp, que va omplir l'Epicentre. Foto: Jordi Uriach


Aquest dimecres 18 de maig es compleix un any del debat electoral de candidats a l'alcaldia de Tremp, previ a les eleccions municipals del 24 de maig, organitzat per Pallars Digital amb el suport de Nació Digital. El debat de Tremp va tenir lloc el dia 18 a l'auditori de l'Epicentre, moderat pel periodista i politòleg trempolí Javi Muñoz. Va comptar amb la participació dels quatre candidats a l'alcaldia: Víctor Orrit (Compromís per Tremp), Joan Ubach (CiU), Ana Cava (PP) i Maria Pilar Cases (ERC). 

Tres dies abans s'havia celebrat el debat a la capital del Pallars Sobirà, al cinema-teatre Els Til·lers, moderat pel periodista Jordi Ubach. Com en el cas de Tremp, hi van participar els caps de llista de les cinc forces que concorrien als comicis: Llàtzer Sibís (CiU), Antonio de Padua Tomàs (Candidatura de Progrés), Lluís Juangran (ERC), Baldo Farré (CUP) i Raimon Monterde (Fem Municipi). 
 

Imatge del debat electoral de Sort. Foto: Jana Verdeny


Amb aquests dos multitudinaris actes, les capitals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà van poder comptar, per primer cop en els darrers anys, amb un debat electoral, un esdeveniment públic on els veïns i veïnes de cadascun dels municipis van poder conèixer de primera mà les propostes dels seus alcaldables. Tots dos es van saldar amb un èxit de convocatòria.
 

[VÍDEO] Recupera el debat electoral de Tremp

[VÍDEO] Recupera el debat electoral de Sort

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació