Divendres, 26 d'abril de 2024

L'arquebisbe d'Urgell confirma 90 alumnes de l'acadèmia de Talarn

Joan-Enric Vivies obsequià amb un llantió de la pau els confirmats, "soldats de Crist"

Redacció 19 de desembre de 2015 a les 11:21

Vives, durant la Missa oficiada a l'AGBS de Talarn. Foto: Bisbat d'Urgell


L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, ha confirmat aquesta setmana un total de 90 alumnes de l'Acadèmia General Bàsica de Sotsoficials (AGBS) de Talarn per expressa delegació de l'arquebisbe castrense, Juan del Río, segons ha informat el Bisbat d'Urgell. En arribar a les instal·lacions militars, Vives fou rebut pel coronel de l'AGBS, Andrés Luján, i al despatx oficial de Plana Major signà el llibre d'honor de l'Acadèmia.

La Missa es va celebrar dimarts a les instal·lacions de l'acadèmia i, en la seva homilia, Vives va exhortar els presents, però especialment els confirmants, a fer honor al nom de "soldats de Crist", a viure en plenitud la vida cristiana especialment aquest Any de la Misericòrdia, i a practicar les virtuts enmig de la seva tasca de servei al país i de la defensa de la pau. 

En la Missa també hi va haver un record de pregària pels dos policies nacionals assassinats pel terrorisme a Kabul, Jorge García i Isidro Gabino Sanmartín. En acabar la celebració, Luján va obsequiar Vives amb l'escut de l'Acadèmia i ell obsequià els confirmats amb un llantió de la pau, de fusta d'olivera, fet pels cristians de Terra Santa.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació