Dijous, 2 de maig de 2024

El Nadal arriba aquest diumenge a la Pobla de Segur

La 7a edició de la Fira de Nadal omplirà la plaça de l'Arbre de la localitat pallaresa

Jordi Ubach 4 de desembre de 2015 a les 10:22

La Fira de Nadal, un reclam per aquest diumenge a la Pobla. Foto: Ajuntament


A les portes d'un nou Nadal, l'Ajuntament de La Pobla de Segur organitza per setè any consecutiu la Fira de Nadal, que se celebrarà aquest diumenge d'11h a 20h a la plaça de l'Arbre de la localitat. Entre altres coses, s'hi podrà trobar carpes amb productes agroalimentaris locals com formatge, mel o ratafia, i artesans, amb productes elaborats amb cuir o teixits a mà. D'11:30h a 13:30h hi haurà tallers per als infants, un de manualitats amb feltre i un altre d'elaboració de trufes.

Acte seguit hi haurà una degustació dels Capricis de Nadal, un tast de plats elaborats amb productes del Pallars, a càrrec dels restaurants, forns i pastisseries de La Pobla. És una iniciativa que es va començar fa dos anys amb força èxit per tal de donar a conèixer als visitants els restaurants, forns i pastisseries del municipi. Per 5 euros es podrà adquirir un tiquet amb el que es podrà degustar 3 "capricis salats" dels restaurants de la Pobla, com pintxo de girella amb pebrot escalivat o brotxeta de corder xisquet amb crema de iogurt al curry, 2 "capricis dolços" dels forns i pastisseries, com torró trufat de regalèssia o panadons de carbassa, i també s'oferirà tast de ratafia de poma.

Col·laboren en aquesta iniciativa el bar-pizzeria Dani, Bar restaurant JM Palermo, Bar restaurant La Riba, Bar restaurant Miraltren, Cafeteria restaurant Gemma, Fonda restaurant Fasersia, Forn Albert, Forn Corneli, Forn La torna del pa, Hotel restaurant Solé, Licors Portet, Pastisseria Sant Miquel, Postres de músic, Restaurant la Cuineta i Restaurant Lo Racó del Pont.
 

Cartell de la Fira de Nadal


Pallars, terra de corder

Aquest any la Fira col·labora amb el projecte "Pallars, terra de corder" impulsat l'Ajuntament de Tremp en el marc del projecte "Al teu gust, aliments del Pallars". A partir de les 11:30h hi haurà tallers infantils amb l'Obrador Xisqueta i a les 12h es farà el sorteig d'un corder entre els participants del passaport "Pallars, terra de corder" a les fires de tardor del Pallars Jussà. 

Pel que fa als Capricis de Nadal, els tres restaurants de la Pobla participants a Cuina de Fira han elaborat plats amb corder i l'Ajuntament oferirà la degustació gratuïta dels Capricis a les persones que hagin assistit a les sis Fires de Tardor de la comarca.
 
La Fira està organitzada per l'Ajuntament de La Pobla de Segur i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. El certamen coincideix amb la Firaski, que se celebrarà al poliesportiu municipal.
 

Consulta el PROGRAMA de la Fira de Nadal 2015

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació