Divendres, 26 d'abril de 2024

Descomptes en els forfets de temporada a Espot, Port Ainé i Tavascan

Beneficis de fins a un 20% de descompte al comprar el forfet de temporada ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0 abans del 22 de novembre

Redacció 13 d'octubre de 2015 a les 10:04

Descomptes a les estacions d'esquí pallareses. Foto: Skipallars


Per quart any consecutiu, el grup FGC posa a disposició dels seus clients els forfets conjunts per a les seves estacions d'esquí i muntanya. Fins al 22 de novembre, els esquiadors que adquireixin els abonaments ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0 gaudiran d'una promoció de llançament de permet un estalvi de fins el 20%. Aquests abonaments permeten esquiar a les sis estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb un forfet únic al mateix preu.

A més, amb la compra d'aquests forfets, els esquiadors poden gaudir dels més de 150 avantatges que ofereix FGC en forma de descomptes i promocions en allotjaments, activitats, cinemes o entrades a museus, com el del FC Barcelona o el Zoo de Barcelona, entre molts altres beneficis.

Amb el forfet ATOTANEU 6.0 el client pot esquiar sense límits a les sis estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter i Tavascan) a un preu únic. A més, l'usuari gaudirà del talonari d'avantatges i de les diferents opcions de finançament per dividir el pagament en còmodes quotes. 

Amb el forfet ATOTANEU 5.0 el client pot esquiar a les estacions de Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter i Tavascan a un preu únic i gaudirà d'un 50% de descompte en la compra del forfet de dia de l'estació de La Molina. També estan inclosos el talonari d’avantatges i els plans de finançament.

Existeix un altre tipus de forfet, el Freestyle, un producte especialment pensat per als esquiadors i surfers amants de la pràctica de l'estil lliure i que, prioritàriament, busquen gaudir de les zones específiques destinades a la pràctica d'aquesta modalitat. Es tracta d’un producte que permet a l'usuari l'accés als snowparks de les estacions de La Molina i Port Ainé, mitjançant uns determinats remuntadors mecànics. 

Pagament dels forfets a terminis

El Grup FGC treballa per facilitar l'accés a les estacions i activitats previstes al màxim possible d'aficionats a la neu. Per aquest motiu, des de la passada temporada, hi ha la possibilitat de fraccionar el pagament dels forfets en còmodes quotes en 3, 6, 9 o 12 mesos. D'aquesta manera, els usuaris poden gaudir de totes les activitats de les estacions del Grup FGC: La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter. El pagament a terminis només està disponible per als clients de La Caixa.  
 
Els forfets de temporada es poden adquirir en línia a través de la botiga online del grup FGC, a les oficines de les estacions del grup FGC, així com a la botiga d'FGC a l'edifici 'El Triangle' de Barcelona i a les fires sectorials on el grup FGC tingui presència.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació