Divendres, 26 d'abril de 2024

El Tren dels Llacs amplia la seva freqüència amb un nou comboi

Pallars Digital 19 de gener de 2015 a les 08:58

 
REDACCIÓ | El Govern de la Generalitat pretén explotar l'èxit comercial que ha tingut en els darrers anys el Tren dels Llacs, un atractiu turístic que fa el trajecte de Lleida fins a la Pobla de Segur. El Consell Comarcal de la Noguera va acollir el passat divendres la sessió de treball de la Comissió de seguiment del servei de transport Lleida - la Pobla de Segur - Esterri d'Àneu, que inclou el conegut tren de la Pobla.
 
Ricard Font, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, va confirmar que durant la reunió es va fixar una nova temporada del Tren dels Llacs amb 26 expedicions, les mateixes que l'any passat, i l'ampliació d'un nou comboi amb 200 places més a cadascuna. Font va destacar que "l'any passat va ser rècord i esperem que aquesta ho torni a ser". A més a més, va remarcar que es manté la congelació de preus i la possibilitat de fer baixades a les estacions de Cellers i Tremp.
 
La propera comissió de seguiment, a Suïssa
 
D'altra banda, Font va anunciar que la propera comissió de seguiment de la línia de la Pobla se celebrarà a Suïssa, en concret a la fàbrica Standler que és on s'estan acabant de fabricar els trens per tal que els membres de la comissió i també els mitjans de comunicació puguin veure 'in situ' com seran els trens que circularan l'any que ve per aquesta línia traspassada a la Generalitat. 
 
Finalment, es va presentar el cap d'explotació que "per primera vegada" és de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Una forma de donar a entendre, segons Font, que aquesta si que és una "estructura d'estat", perquè ja no depèn d'Adif.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu