Divendres, 26 d'abril de 2024

Recossira i l'Ajuntament de Sort organitzen per 5è any consecutiu el concurs de ratafia del Pallars

El concurs tindrà lloc el proper dia 8 de novembre, dins els actes de la Fira de Tardor de Sort

Pallars Digital 9 d'octubre de 2014 a les 07:40
El Projecte Recossira de la Fundació Casanovas-Sansa i l'Ajuntament de Sort organitzen, un any més, la 5a edició del concurs de ratafia de nous del Pallars, que tindrà lloc el 8 de novembre amb motiu de la Fira de Tardor de Sort.
 
Per participar-hi, els concursants hauran d'aportar d'un quart a mig litre de ratafia, que es recollirà a l´estand  de la Fundació Casanovas-Sansa durant tot el dia i fins a l´inici del concurs. Per facilitar l'entrega, també es recolliran mostres fins el divendres 7 al Casal de la Gent Gran de Sort. 
 
El concurs es durà a terme davant del Cafè Pessets, a partir de les 18h de la tarda, on un jurat decidirà i fallarà a favor de les millors ratafies. A tots els participants se´ls lliurarà un diploma commemoratiu i els finalistes s'emportaran diferents lots de productes artesans de productors de la comarca. 
 
El concurs ha anat guanyant en popularitat any rere any, fins el punt de recollir fins a 54 mostres l´any passat, procedents no només de la pròpia comarca, sinó també d´altres comarques veïnes. L'edició de l'any passat, va comptar amb la presència de la popular Núria Feliu com a membre del jurat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor