Dijous, 9 de maig de 2024

Ara fa un any

Pallars Digital 18 de juny de 2014 a les 08:23
 
Avui que fa un any de les riuades al Pirineu, des de l'Ajuntament de Llavorsí hem volgut redactar aquesta carta d´agraïment a totes aquelles persones que aquell dia ens varen recolzar. 
 
Agrair als veïns i veïnes per no perdre la calma en tota aquella situació. Especialment al cos de Bombers Voluntaris de Llavorsí per la seva professionalitat i, com no, per estar de vigilància durant mes de 48 hores sense dormir, tot i ser voluntaris. A l´ empresa Fustes Sebastià per la rapidesa i efectivitat en instal·lar el camió ploma al pont de Llavorsí, si no la desgracia certament hagués estat més gran. A la brigada municipal per estar com sempre a disposició del poble i dels veïns i veïnes en tot moment. Agrair també al president, tècnics i personal del Consell Comarcal per tota la coordinació i suport i molt especialment al president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, per la seva gran efectivitat en el moment d´urgència i per la seva visita en moments en que sempre es necessita suport. Tampoc no em vull oblidar del meus companys regidors i altre personal de l'Ajuntament pel gran suport i ajuda durant aquells tres dies de caos. 
 
Ara que ja ha passat un any i podem fer balanç, Llavorsí ha hagut de batallar fort per aconseguir reparar el grans desperfectes que afectaven al municipi. Gràcies al suport de la Generalitat, hem aconseguit que la Confederació Hidrogràfica restablís el murs principals de protecció del poble. Hem aconseguit també, amb altres ajuts, poder reparar el gran esboranc del parc infantil. Agrair moltíssim a totes les administracions que ens heu ajudat a fer-ho possible. 
 
Tot i així, com a municipi i comarca turística, seguim reclamant la reparació dels desperfectes d'altres municipis afectats per les riuades i que no han tingut la mateixa sort que nosaltres. I seguim reivindicant la neteja dels nostres rius! 
 
MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!! 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Opinió