Pluja de victòries del CAPS a la Copa Catalana de Trail

Disputada a Ulldemolins en el marc de la trail "Les Ermites", el club d'atletisme poblatà s’ha endut fins a 10 medalles

Pallars Digital La Pobla de Segur | 17 d'abril de 2024 a les 09:00
Les atletes Rabbab Ouemmou, Alba Pont i Agnès Feliu exhibint mostrant les seves medalles | CAPS
El Club d'Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS) ha protagonitzat una pluja de victòries a la Copa Catalana de Trail, celebrada diumenge a Ulldemolins (el Priorat). En el marc de la trail Les Ermites, concretament durant la tercera i penúltima jornada de competició, el club poblatà es va penjar fins a 10 medalles.

En la prova de 5 quilòmetres de la categoria Sub18 femenina les grans dominadores van ser les atletes del CAPS, amb Alba Pont classificada en primera posició, seguida d'Agnès Feliu, també membre del club, en segon lloc. D'altra banda, Guerau Creixells, atleta Sub20, va fer una meritòria tercera posició final després de quedar setè en la mitja marató de la Montsec Ultra Trail.

Mentrestant, en la prova de 3,5 quilòmetres de la categoria Sub16, la incombustible Rabab Ouzemmou es va penjar la medalla d'or, destacant alhora Guerau Carrillo, de Sort, en una tercera posició final. En categoria Sub14, Valentí Franch va assolir el segon lloc, consolidant-lo en la classificació final de la Copa Catalana en tercera posició.

Ja en categoria Sub10 repeteixen en primera posició Khadija Madani i David Sadovici, mentre que Aitana Farré va ser segona en la classificació final. Cal destacar també Fedot Sadovici atleta del CAPS i resident a Tremp, que en categoria Sènior va guanyar la 1/2 Trail Les Ermites amb un temps de 2 hores, 2 minuts i 41 segons amb gairebé 6 minuts de diferència respecte al segon classificat.