Dissabte, 27 d'abril de 2024
Subscriptors

Sorteig març: Àpat per a dos persones al restaurant All Negre de Montardit de Baix!

Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 8 de març de 2024 a les 09:39
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Estem a les portes de la primavera i és per aquest motiu que us volem obsequiar amb un sorteig especial. Així, aquest mes de març sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital un menú degustació per a dos persones al restaurant vegetarià All Negre de Montardit de Baix

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja estan subscrites al diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 de març. Serà a finals de mes quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem el guanyador o guanyadora. Molta sort!
   

Cuina vegetariana a Montardit de Baix

L'All Negre és un restaurant vegetarià, ubicat al poble de Montardit de Baix des de fa poc més d'un any, que vol convertir-se en un espai no solament gastronòmic sinó també cultural a la comarca. L'Albert, el Xavier i l'Amparo han creat aquest nou negoci a partir de la creació d'una cooperativa, tot un repte. De fet, All Negre és l'única cooperativa restaurant de la comarca i i també l'únic restaurant vegetarià del Pallars Sobirà i comarques veïnes com la Val d'Aran o l'Alt Urgell.
 

Els tres membres de la cooperativa, davant el restaurant. Foto: M. Lluvich / ACN


Amb la carta del restaurant intenten que els comensals no trobin a faltar un plat de carn i plantegen plats com: trinxat de col, coliflor, all negre i nyàmera; cebiche de moniato; caneló de carabassa o croquetes de calçots. La prioritat de l'establiment és oferir productes de temporada i de proximitat, combinats amb activitats culturals com tallers de cuina, presentacions de llibres o actuacions musicals. 
 

Suma't a la comunitat de Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació