Dissabte, 27 d'abril de 2024
loteria de nadal

Un cinquè premi de la Loteria de Nadal esquitxa La Bruixa d'Or amb només dos dècims venuts

El número afortunat, el 88979, ha sortit a les 10:10 hores i està dotat amb 6.000 euros el dècim i 60.000 euros la sèrie

Tomàs Garcia Espot Pallars | 22 de desembre de 2023 a les 14:00
El sorteig d'aquest 2023 | Lotería Nacional
La Grossa de Nadal (el 88080) ha tornat a passar de llarg del Pallars i de la seva administració més cèlebre, La Bruixa d'Or de Sort. Així i tot, la Loteria de Nadal ha esquitxat un any més la capital del Pallars Sobirà amb un cinquè premi, el 88979, que només ha venut dos dècims al municipi.

 
També ha repartit una sèrie i vuit dècims a Barcelona, quatre dècims a Sarrià de Ter i a Lleida; tres a Pallejà, i dos a Cervera, Tarragona, Terrassa, Vilafranca del Penedès. Així mateix, s’ha venut un dècim a Calella, Castelldefels, Castellterçol, Igualada, Molins de Rei, Montgat, Sant Andreu de la Barca, Vilanova i la Geltrú, Figueres, Aitona, la Seu d’Urgell, Alcanar, La Florida (l’Hospitalet de Llobregat) i la Torreta (la Roca del Vallès).
 
Cada dècim són 6.000 euros de premi, i 60.000 per cada sèrie. També s'han venut 45 sèries a Dos Hermanas, a Sevilla. S'ha cantat a les 10:10 h.
 
 

Aquesta informació subministrada per SELAE és provisional i podria estar subjecta a errors. Per a l'assignació de premis només serà vàlid el contingut del sistema informàtic central de SELAE.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació