Diumenge, 28 d'abril de 2024
carreteres

El Pallars Sobirà adquireix maquinària per a la millora dels camins municipals

Amb un ajut de 200.000 euros ha comprat un tractor amb pala, un camionet amb grua, un braç desbrossador articulat, una desbrossadora fixa de martells i una motoserra elèctrica

Pallars Digital Pallars Sobirà | 14 de desembre de 2023 a les 09:00
Tractor de 145 cavalls amb pala articulada | CCPS
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha adquirit diversos tipus de maquinària per a la millora dels camins de titularitat municipal. La compra ha estat possible gràcies a un ajut de 200.000 euros atorgat pel Departament de Territori, a través de la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral.

 
En total, gràcies a aquest finançament, el Consell del Sobirà ha adquirit un tractor amb pala, un camionet amb grua, un braç desbrossador articulat, una desbrossadora fixa de martells i una motoserra elèctrica amb perxa telescòpica.
 
D'altra banda, l'ens comarcal ja ha executat el Pla de Camins previst per a aquest 2023. Amb una inversió final de 648.600 euros -adjudicats pel Departament de Territori- s'ha actuat als 15 municipis de la comarca.


En total, el pla s'ha dut a terme en dos partides: una corresponent a la pavimentació i el ferm de les carreteres, i l'altra per a les cunetes i tanques de seguretat. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació