Dissabte, 27 d'abril de 2024
Nadal 2023

Nadal 2023 a Tremp: agenda d'activitats i horaris

Recull de les activitats que s'han programat a la capital del Pallars Jussà durant les festes nadalenques

Pallars Digital Tremp | 4 de desembre de 2023 a les 11:06
Imatge d'arxiu del parc de Nadal Cucaliu | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha preparat, un any més, una agenda que recull totes les propostes per aquest Nadal organitzades pel propi ajuntament i per les entitats del municipi. A l'enllaç de sota podràs accedir a l'agenda completa, però més avall et resumim les activitats més destacades.

 Consulta tots els actes del Nadal 2023 a Tremp


Les propostes s'inicien amb l'encesa de llums i el calendari d'Advent del Comerç Associat de Tremp (CAT) i continuen amb ofertes de músicatòmboles i concursos amb una vessant més solidària, o la Fira de Santa Llúcia de Vilamitjana.

Els clàssics tampoc no poden faltar, com són el concert de l'Orfeó de Tremp, els tradicionals Pastorets de Teatremp, el parc de Nadal Cucaliu; l'aixecada del Ninot de La Casa del Sol Naixent o el tradicional Quinto del Club Futbol Tremp.

A més, enguany torna el trenet del CAT i arriben dues novetats: la recuperació de la Fira de Nadal de Sant Tomàs el 22 de desembre i el Pessebre Vivent de Teatremp el 30 de desembre.

L'agenda acabarà amb la màgia de Ses Majestats els Reis d'Orient, que el dia 2 de gener enviaran els patges a recollir les cartes, per poder repartir tots els regals després de la cavalcada el 5 de gener a les 18h.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació