Diumenge, 28 d'abril de 2024
literatura

Maria Barbal presenta a Tremp «Tots els contes», la seva darrera publicació

El llibre recull totes les mostres de narrativa curta que l’escriptora trempolina ha escrit, algunes de les quals inèdites fins ara

Pallars Digital Tremp | 6 de novembre de 2023 a les 12:00
La biblioteca es va omplir de gom a gom durant la presentació | Biblioteca Maria Barbal
La Biblioteca Pública de Tremp va acollir el passat divendres la presentació de Tots els contes (Columna Edicions), el darrer llibre de l'escriptora pallaresa Maria Barbal. Com bé indica el seu títol, la publicació recull la totalitat dels contes escrits per l'autora trempolina, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes l'any 2021.

En el llibre hi són presents tant els contes publicats en volums, com els esparsos en publicacions periòdiques o en antologies temàtiques, així com d'altres fins ara inèdits, i que ara s’ofereixen en primícia.
 
Es tracta, doncs, de tota la narrativa curta de qui ha destacat com a novel·lista, però que des de bon principi va dedicar a aquest gènere volums tan esplèndids com La mort de Teresa, al qual van seguir Ulleres de sol, La pressa del temps, Cada dia penso en tu, Pampallugues o Bari.

La presentació del recull de contes va comptar amb una gran assistència de públic, que va omplir la sala de la biblioteca que du el nom de la protagonista. L'acte va ser conduït per Albert Puiggròs i va comptar amb una lectura de textos a càrrec de Mònica Rocafort.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació