Dissabte, 27 d'abril de 2024
gastronomia

El «Cordevi» dona el tret de sortida amb una pila d'activitats per a tots els públics

Després de l'estrena del Vianda a la Pobla de Segur, l'acte inaugural del festival tindrà lloc a Tremp aquest divendres amb el concert de Koko-Jean & The Tonics

Pallars Digital Pallars Jussà | 26 de setembre de 2023 a les 11:28
Una activitat del Cordevi en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Tremp
Després de l'exitosa estrena de la segona edició del Vianda a la Pobla de Segur, el festival Cordevi ja ho té tot a punt per a la seva inauguració "oficial" el 30 de setembre, i que donarà al mateix temps el tret de sortida a una pila d'activitats per a tots els públics del Pallars. 

Com és habitual, hi haurà un "acte inaugural": el concert de Koko-Jean & The Tonics, el proper divendres 29 de setembre al vespre a la plaça de Capdevila de Tremp. Es tracta d’una banda que defuig les etiquetes i que acull amb molta classe tota mena d’estils des del soul fins al rock’n’roll i el rhythm & blues. Ja estan a la venda les entrades a través de la plataforma PallarsClick o de la web del festival www.festivalcordevi.cat.
 

Les fires prenen protagonisme

 
La sisena edició del Cordevi comptarà amb actes lúdics i culturals que conviden a descobrir els productes agroalimentaris i la gastronomia pallaresa. Tot plegat, lligat amb les fires de tardor de la comarca, dedicades a molts d’aquests productes únics: la fira ramadera de la Pobleta de Bellveí, la fira del Mostillo de Llimiana, la del Codony de Tremp o la del Bolet d’Isona, entre altres. El festival clourà el 12 de novembre durant la Fira de Salàs.

El Cordevi és una iniciativa de l’Ajuntament de Tremp, que vehicula a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars, i que compta amb l’acompanyament i el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà i dels ajuntaments de la comarca i d’altres com el de Sort i el del Pont de Suert, així com altres organismes i entitats del territori. Compta amb el finançament de l’IDAPA, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació