Diumenge, 28 d'abril de 2024
gastronomia

El «Cordevi» tornarà a sacsejar el Pallars aquesta tardor

El festival suma sis edicions amb una aposta clara per la gastronomia local i el seu valor com a actiu del territori

Pallars Digital Tremp | 14 d'agost de 2023 a les 10:53
El festival començarà l'última setmana de setembre i clourà el 12 de novembre, durant la Fira de Salàs | Ajuntament de Tremp
Des del programa Al teu gust aliments del Pallars, l'Ajuntament de Tremp ha començat a treballar en coordinació amb altres ajuntaments i entitats, productors i restauradors, en les activitats que configuraran la pròxima edició del festival gastronòmic del Pallars, el Cordevi, d'aquesta tardor.

Enguany, el festival arrencarà l'última setmana de setembre amb el Vianda a la Pobla de Segur i conclourà el 12 de novembre amb la jornada de Rememoració de la Fira de Salàs de Pallars.
 
Entremig, tindran lloc diverses activitats en entorns privilegiats del Pallars, que tenen com a protagonistes els productes agroalimentaris locals i la seva gastronomia, i que s'entrellacen amb les arts escèniques, la cultura i la reflexió.

La música, una vegada més, torna a tenir un paper destacat en l'oferta, de manera que el públic del Cordevi podrà gaudir de propostes locals, com Celobert o Itsasgorak, i d'altres, com la banda Koko-Jean & the Tonics, que oferiran el concert d'obertura del festival, el 29 de setembre a la plaça Capdevila de Tremp.

Així mateix, amb l'edició d'enguany es dona continuïtat a les Viniverses i al Cuinatast, del qual s'han programat dues sessions, una a la Pobla de Segur i l'altra a Tremp. A més, com en la darrera edició, el programa incorporarà diverses jornades tècniques per a restauradors i productors.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació