Dissabte, 27 d'abril de 2024
treball

El Pallars Jussà contracta nou persones amb dificultats d'inserció laboral

Donaran suport en diferents equipaments comarcals, espais naturals i senders, i també en àrees administratives del consell

Pallars Digital Tremp | 11 de juliol de 2023 a les 12:26
Imatge dels participants al programa amb membres del Consell del Jussà | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una nova línia dins del programa de Treball i Formació que ha suposat la contractació de nou persones durant el mes de juliol i, per un període de 12 mesos.

Aquesta nova convocatòria finançada pel Govern de Catalunya, és impulsada des del Servei d'Ocupació (SOC) i té com a objectiu facilitar a les persones en situació d'atur una inserció en el món laboral millorant la seva ocupabilitat i l'adquisició de competències bàsiques mitjançant cursos de formació.
 
Els i les participants en aquest programa donaran suport en diferents àrees dels equipaments comarcals, espais naturals i senders, i també en àrees administratives pròpies del consell. Disposaran d’una persona que els acompanyarà, els donarà suport, els dirigirà i els guiarà durant tota l’execució del programa.

Des de l’any 2013, el Consell del Jussà implementa aquest tipus d’accions que han afavorit que moltes d’aquestes persones s’hagin reincorporat al mercat laboral després de participar en aquest programa d’inserció. 
 
Per altra banda, i mitjançant altres línies d’aquest programa del SOC, actualment estan treballant dins del Consell Comarcal del Pallars Jussà vuit persones més, principalment en les àrees de residus, de manteniment d’infraestructures i de suport als diversos serveis que presta l’ens comarcal.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació