Diumenge, 28 d'abril de 2024
geoparc

El Geoparc Orígens llança el seu mapa turístic interactiu

S’hi poden trobar uns 200 elements destacats de la zona, entre activitats, rutes, centres d’interpretació, llocs d’interès geològic i cultural, àrees de lleure o miradors

Pallars Digital Pallars Jussà | 4 de juliol de 2023 a les 12:14
El vistor ha estat possible gràcies a la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida | TGE
El Geoparc Orígens ha publicat aquest dilluns a la seva pàgina web un mapa interactiu que permet que el visitant tingui al seu abast els indrets i activitats recomanades pel Geoparc. Es tracta d'una eina que facilita la realització d’experiències i millora la qualitat de la destinació turística.

El mapa disposa d’uns 200 elements entre els quals hi ha activitats, rutes, centres d’interpretació, llocs d’interès geològic, biològic i cultural, àrees de lleure o miradors. Cada un d’aquests elements està georeferenciat i disposa d’una descripció amb imatge i enllaç a una pàgina web de referència.
 

Imatge del mapa interactiu. Foto: Geoparc Orígens


 
El mapa interactiu està penjat a la web d’inici del Geoparc Orígens, i es pot consultar des de diferents dispositius i està especialment adaptat per a dispositius mòbils que, connectats al GPS, permet ubicar al visitant al mapa i facilitant la realització d’experiències recomanades.

El visor s’ha desenvolupat amb tecnologia innovadora de sistemes d’informació geogràfica de codi obert que permeten que els tècnics del Geoparc puguin afegir nous elements o bé editar els existents de forma senzilla i interactiva. Això permetrà que aquesta nova eina turística es vagi actualitzant i ampliant i s’espera que esdevingui una eina especialment útil per a tots aquells interessats en conèixer els atractius del Geoparc Orígens.

 
Aquest visor, realitzat per l’empresa PSIG, ha estat possible gràcies a la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació del Lleida en el marc de la digitalització del Geoparc. Aquesta acció també compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. També cal destacar la implicació dels equipaments, empreses col·laboradores del Geoparc i altres entitats que hi surten representades.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació